Wie is Carvo

Sparringpartner voor uw organisatie

Arno Jolink | Directeur
Arno Jolink

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy is in 2001 door mij opgericht en bestaat inmiddels al ruim 20 jaar. In deze periode heb ik vele mooie en succesvolle projecten mogen afronden.

Wie is Arno Jolink

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer, coach én adviseur in de (semi-) overheid en het bedrijfsleven, word ik ingehuurd om organisaties te helpen bij groei, herstructureren, positioneren en aansturen van de organisatie, verbeteren, stroomlijnen en vastleggen van de processen, zorgen voor aantoonbare waardevermeerdering en/of het begeleiden in de verkoop van de organisatie.

Zo heb ik zelf een aantal van mijn eigen bedrijven de afgelopen jaren verkocht aan de Torenstad Groep, Getronics, KPN , Wiggers Gerechtsdeurwaarders en Pegamento ICT, met als doel om die bedrijven naar een volgende (groei)fase te kunnen brengen. Recent heb ik vanuit Carvo actief mogen bijdragen aan de verkoop van Secuvita, het bedrijf van een relatie van mij, aan Tunstall, een grote internationale speler in de zorgmarkt.


‘Relaties omschrijven mij als een gedreven en ondernemende persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit en als teamplayer een grote passie voor mens, proces en organisatie’


Ik ben met mijn uitgebreide achtergrond breed inzetbaar en kan advies én invulling geven in diverse aandachtsgebieden. Mijn kracht ligt met name op het gebied van hands-on (interim-) management, projectmanagement, praktijkmanagement en verandermanagement met specialisme in nationaal en internationaal ondernemen, herstructurering, overname, herpositionering, integratie, aanbestedingstrajecten, rendementsverbetering en professionalisering.

Bij welke onderwerpen kan Carvo helpen?

  • Denk hierbij aan een interim-periode leidinggeven aan het bedrijf
  • Het (re-)organiseren van het bedrijf of de organisatie
  • Als specialist op het gebied van marketing en sales de marketingstrategie verbeteren
  • De omzet op peil brengen, rendementsverbetering en waardevermeerdering
  • Het schrijven van processen, behalen van keurmerken en aanbestedingstrajecten
  • Het bedrijf of de organisatie gereedmaken voor verkoop of samenvoeging

Kosten

Doordat het veelal maatwerk is, is er geen sprake van een standaard tarief wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten. Vul hieronder het aanvraagformulier in of stuur een e-mail en wij nemen contact met u op. We kunnen dan bespreken wat we voor u kunnen betekenen, hoeveel tijd erin gaat zitten, welk specialisme er gewenst is en tegen welk tarief. Dit gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor in Zutphen of bij u op locatie.

Contactinformatie

Adresgegevens

Zonnehorst 17
7207BT Zutphen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 17.00 uur

(085) 079 27 92
info@carvo.nl