Interim management

Bij Carvo zetten we zaken in beweging en zijn we in staat om strategisch denken om te zetten naar operationele activiteit. ‘Hands-on’ kunnen handelen is daarbij een vereiste.

Het kenmerkende onderscheid voor de interim manager is de tijdelijke duur van de inzet. Een interim manager is er niet voor de langere termijn, maar wordt ingezet om een afgebakende klus te klaren. Deze termijn zit ook verscholen in de naam: ‘ad interim’. Dit komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘in de tussentijd’. Die tijdelijke inzet van een interim manager brengt veel voordelen met zich mee, bijvoorbeeld dat het makkelijker is om samen moeilijke of belangrijke beslissingen te nemen. Ook het feit dat wij geen historie hebben met het bedrijf, helpt om zaken met een objectieve blik te bekijken.


‘Stress wordt niet veroorzaakt door de hoeveelheid werk die je verzet,
maar door wat er blijft liggen’


Zo worden wij van buitenaf aangetrokken omdat er nog geen geschikte kandidaat voor een vaste aanstelling is gevonden, omdat de eigenlijke manager langdurig ziek of met zwangerschapsverlof is, omdat het bedrijf een reorganisatie doorvoert, omdat er tijdelijk meer werk is dan het personeel aankan of omdat de organisatie vast zit in bestaande processen.

Er zijn dus allerlei mogelijk redenen om een interim manager aan te trekken. Meestal hebben deze te maken met een overgangs-, of veranderingssituatie. U wilt dan een interim manager die uiterst deskundig is en in korte tijd inzicht krijgt in het bedrijf.

Contactinformatie

Adresgegevens

Zonnehorst 17
7207BT Zutphen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 17.00 uur

(085) 079 27 92
info@carvo.nl