Missie & Visie

Visie

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy is een vooruitstrevende onderneming met jarenlange ervaring, die zich op een professionele en innovatieve manier bezighoudt met management en consultancy. Wij streven er altijd naar om toonaangevend te zijn in ons vakgebied.

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy is werkzaam in zowel het bedrijfsleven, non-profit als de overheid. Carvo kiest expliciet voor opdrachtgevers die op de één of andere manier organisatie- of managementvraagstukken hebben. Dat kunnen zowel grote ondernemingen zijn, evenals kleinere organisaties.

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy onderscheidt zich concreet van andere adviseurs in de markt die zich bewegen op het gebied van management en consultancy. Wij zijn ervan overtuigd dat het oplossen van uw vraagstukken in samenwerking met uw medewerkers het beste rendement op gaat leveren.


‘Je hoeft niet marktleider te zijn om markt leidend te zijn’


Missie

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy ontleent haar jarenlange bestaansrecht door het aanbieden van adequaat, kwalitatief en hands-on organisatieadvies aan haar opdrachtgevers. Zij doet dat door te excelleren in elke uit te voeren opdracht. Door toegewijd te zijn aan de opdrachtgever en de opdracht.

Door zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte en verwachtingen van de opdrachtgever. En te streven naar een adviesrelatie die bepaald wordt door een persoonlijke benadering. Daarnaast streeft Carvo ernaar om voor iedere onderneming en organisatie toegankelijk te zijn voor een passend advies.

Kernwaarden

  • Ondernemend
  • Excelleren
  • Samenwerking
  • Toewijding
  • Professioneel
  • Persoonlijke benadering

Carvo (Interim)-, Management & Consultancy beschikt over jarenlange ervaring waarin we niet alleen plannen maken en enkel adviseren, maar die als adviseur samen met de opdrachtgever de implementatie en verandering doorvoeren. Carvo (Interim)-, Management & Consultancy bepaalt daarmee de toegevoegde waarde voor uw onderneming of organisatie.

Contactinformatie

Adresgegevens

Zonnehorst 17
7207BT Zutphen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
08:30 tot 17.00 uur

(085) 079 27 92
info@carvo.nl